Tel: +31 (0)40 3683283

Uw partner in audio-visuele automatisering
Aviotech

Aviotech timmert al ruim 23 jaar aan de weg, waarbij er in die tijd veel is veranderd. Niet alleen op technisch vlak is er veel veranderd, ook de visie bij Aviotech is aan verandering onderhevig. Hier treft u een aantal voorbeelden aan van door ons gerealiseerde projecten in de afgelopen jaren.

Politie onderzoekt met Mobile Media Lab.

Met het innovatieve Mobile Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Buitenzijde Mobile Media Lab Politie

Lees meer: Mobile Media Lab

Aanzicht toneel kindcentrum de Parel

Mini theater in de Parel in Heeze.

In dat verleden had Aviotech al enkele basisscholen voorzien van een mini theater in hun aula voor het verzorgen van de schoolmusical en andere schoolse activiteiten. Daarnaast kon dit worden ingezet als installatie voor vergaderingen, presentatie en filmvertoning. De installatie bestaat uit audio, video en verlichting.

Lees meer: Kindcentrum de Parel in Heeze

Van Goghzuil Etten LeurVan Gogh wandeling.

Sinds medio 2008 komt je in de directe omgeving van Nuenen c.a. de zogenaamde Van Gogh zuilen tegen, zoals op deze pagina is afgebeeld. Vanaf 2015 worden deze zuilen ook geplaatst in e omgeving van Zundert, Etten-Leur, Zevenbergen en Breda. Al deze plaatsen hebben met elkaar gemeen dat Vincent van Gogh daar enige tijd heeft doorgebracht tijdens zijn leven.

Lees meer: Van Gogh wandeling