Tel: +31 (0)40 3683283

Uw partner in audio-visuele automatisering
Aviotech

Audiovisuele installaties

Neem gerust contact op
  • Hoog gebruikersgemak
  • Oplossingen op maat
  • Continu mee met de tijd
  • Gekwalificeerde partners

Aviotech maakt uw audiovisuele installaties gebruiksvriendelijker. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van audiovisuele installaties en weten dat deze vaak wat ingewikkeld zijn. Ingewikkelder dan nodig; wij kunnen ze namelijk een stuk gebruiksvriendelijker maken. Zo kan iedereen in uw bedrijf zonder moeilijkheden bijvoorbeeld het geluid, licht en beeld bedienen.

Gebruiksvriendelijke audiovisuele installaties

In een vergaderzaal of collegezaal zijn vaak veel audiovisuele installaties aanwezig. Het begint natuurlijk allemaal bij de bediening. Vaak is er een aparte bediening voor het beeld, geluid en licht. Door dit samen te voegen, bijvoorbeeld op een iPad, wordt het een stuk makkelijker om deze installaties te bedienen. Draadloos werken is daarnaast wel zo prettig. Wij bieden altijd een oplossing op maat; we bekijken hoe het in uw vergaderzaal of collegezaal beter kan. Dit doen we niet alleen op het gebied van bediening. Op het gebied van beeldprojectie kijken we bijvoorbeeld niet naar het gebruik van hippe touchscreens of dure beamers. We kijken naar de beleving van de bezoeker. Op welke manier kan de bezoeker het beeld goed zien en volgen? We kijken naar uw huidige beeldinstallatie en adviseren u graag over hoe het beter kan.

Een goede geluidsinstallatie

Naast beeld en bediening, is een goede geluidinstallatie ook belangrijk. Zijn er andere luidsprekers of boxen nodig? Of is ringleiding voor uw vergaderzaal of collegezaal een goede oplossing? We komen graag bij u langs om uw audiovisuele installaties te bekijken en u te adviseren. We ontwerpen graag een gebruiksvriendelijke installatie voor u! U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 3683283.

Bekijk anders ook:

Audiovisueel Eindhoven | Draadloos presenteren | Draadloze bediening audio | Muziek via iPad naar versterker | Audiovisuele installatie bedrijven

Contact

Velden met * zijn verplicht