Tel: +31 (0)40 3683283

Uw partner in audio-visuele automatisering
Aviotech

Audiovisuele presentatie

Neem gerust contact op
  • Hoog gebruikersgemak
  • Oplossingen op maat
  • Continu mee met de tijd
  • Gekwalificeerde partners

Voor een sprekende en goede audiovisuele presentatie zijn goede installaties nodig. Het is belangrijk dat iedereen in de zaal de presentatie meekrijgt, zowel op het gebied van geluid als beeld. Daarnaast is het belangrijk voor de presentator dat de bediening van deze installaties makkelijk en goed werkt. Dit klinkt als een lastige taak, maar voor Aviotech is dit een specialisme. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen met een hoog gebruikersgemak en bieden altijd oplossingen op maat.

Een goede audiovisuele presentatie begint bij gebruiksvriendelijke installaties

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede audiovisuele presentatie begint bij gebruiksvriendelijke installaties. In een vergaderzaal bij u op kantoor of een collegezaal op school zijn vaak verschillende geluids-, licht- en beeldinstallaties aanwezig. Bij het ontwerp hiervan wordt vrijwel nooit nagedacht over het specifieke doel van de installaties. Wilt u bijvoorbeeld vooral filmpjes laten zien of een belangrijke presentatie? Klinkt er muziek door de geluidsinstallatie of moet iedereen de spreker goed kunnen horen? Wij komen graag bij u langs om de huidige installatie te bekijken en uw wensen en de mogelijkheden daartoe te bespreken.

Makkelijk te bedienen

Naast dat het belangrijk is dat iedereen alles goed kan zien en horen, is het tijdens een audiovisuele presentatie ook van belang dat alle installaties gemakkelijk te bedienen zijn. Meerdere afstandsbedieningen, verschillende knopjes en draden die door elkaar lopen; bediening kan soms erg ingewikkeld zijn. Wij maken het graag makkelijker, bijvoorbeeld door middel van draadloze bediening. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3683283.

Bekijk anders ook:

Audiovisuele installatie universiteit | Audiovisuele media Eindhoven | Interactieve presentatieschermen | Bediening audiovisuele installatie | Audiovisuele oplossingen zakelijk

Contact

Velden met * zijn verplicht